מכון דוביק אורטופדיה מתמחה בייצור והתאמת מדרסים אורטופדיים לספורטאים, לחולי סוכרת, לחיילים ולאנשים הסובלים מבעיות אורטופדיות שונות כגון בעיות בכפות הרגליים, בקרסוליים, במפרקי הירך, בגב, כאבי ברכיים ובעלי בעיות יציבה.
המכון מוכר על ידי כל קופות החולים עבור קבלת החזרי ביטוח משלים, ומשמש כספק מורשה של משרד הבריאות.
מדרסים אורטופדיים שיתאימו לכל אחד
המדרסים האורטופדיים מותאמים באופן אישי ובדיוק מרבי ומקצועי.
בתחילת התהליך תתקיים שיחת ייעוץ על מנת לעמוד את הבעיות מהן סובל הלקוח. חשוב מאוד לתאר ולהסביר את הבעיה ומקור הכאב על מנת לאפשר למומחה להתאים ללקוח את סוג המדרס המתאים לו ביותר.
זמן הכנת המדרסים תלוי בסוגם והעבודה לוקחת בממוצע עד שבועיים וחצי.
תהליך ההתאמה והייצור של המדרס
על מנת להבטיח התאמה מלאה אנו מעניקים לכל לקוח הליך מקצועי ויסודי, שמתחיל בבדיקות ואבחונים במכון על ידי תשאול מונחה לזיהוי והגדרת הבעיה שבגינה יש צורך במדרסים. בהמשך יבוצעו מדידות מקיפות ומדויקות. מעבר לכך אנו מקשיבים היטב לכל לקוח על קשייו וצרכיו המיוחדים, במטרה להעניק לו פתרונות אופטימאליים.
רכישת מדרסים לנעליים מאורתוטיסט מוסמך ומנוסה
המכון מנוהל על ידי ד”ר דב מכלוביץ, בעל תואר Ph.D ואורתוטיסט מוסמך C.O מטעם משרד הבריאות והעבודה. כמו כן, הוא משמש כמטפל ומורה לשיטות טיפול אלטרנטיביות שונות, כמו פלדנקרייז ורולפינג. ד”ר מכלוביץ עוסק בתחום קרוב ל-30 שנה ובמהלך שנים אלו צבר ניסיון רב שאותו העשיר כל הזמן עם השתלמויות בארץ ובעולם, לרבות התמחות מיוחדת בבניית מדרסים בהאנובר שבגרמניה. למכון יש רשימה ארוכה של סיפורי הצלחה ולקוחות מרוצים שזכו ליחס אישי וסיוע מקיף, מדויק ויעיל!
שאלות ותשובות
בעל רגל שטוחה (פלטפוס) אינו חייב ללכת עם מדרסים כל עוד הוא אינו סובל מכאבים, אך השימוש בהם יכול למנוע בעיות אורטופדיות עתידיות.
לא, לנעליים צרות אין אפשרות להכניס מדרסים. הם נבנים ברוחב מסויים, בהתאם לכף רגלו של המזמין, ולכן על הנעל להיות רחבה דיה בשביל להכיל את המדרס.
מדרסים רכים: כל שנה עד שנתיים
מדרסים קשיחים: בין 3-5 שנים תלוי בסוגו ובאופן השימוש בו.
- גיד אכילס
- דורבן
- פלנטר פסיה (דלקת)
- קשת גבוהה / קשת נמוכה (פלטפוס)
- מטה טרפלגיה
- מורטון נאורומה
- אצבעות פטיש
- תיקון יציבה
- חלוקת לחצים
- כאבי גב
- כאבי ברכיים
- כאבים בכפות הרגליים
רוב משקל גופנו נופל על מפרקי הברכיים, ומפעיל עליהן לחצים. מפרקי הברכיים אמנם חזקים אך נוטים לפגיעות ולשחיקה.
כאבים בברכיים נוצרים משחיקת או שימוש יתר שנגרם לרוב מגורמים כמו נשיאת משקלים כבדים, משקל עודף, ביצוע פעילות ספורטיבית מרובה, ושימוש בנעל לא מתאימה.
למיטב ידיעתנו התשובה היא לא.
למידע נוסף בנושא קראו את המאמר הבא